19.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Au redevenit pietoni! 34 de șoferi, lăsați fără permise de conducere de către polițiștii bihoreni

 

Marți, 21 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 29.545 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere și au constatat 9 tamponări.  

33 de sancțiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor sau vehiculelor, au fost sancționați 11 pietoni care au traversat neregulamentar, cinciparticipanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar 29 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,739FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI