Ați văzut-o? O adolescentă de 13 ani a plecat la școală și nu a mai revenit la locuința în care este instituționalizată

425
REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA
REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA
 

Daniela, o adolescentă de 13 ani din comuna Chișlaz a plecat miercuri dimineață la școală în Oradea, iar de atunci nu a mai revenit la casa de tip familial din Paleu.

 

Joi, 7 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Bihor că în cursul zilei de 6 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, o minoră –  REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA, de 13 ani, din comuna Chișlaz, sat Chiraleu, județul Bihor, instituționalizată într-o casă de timp familial din Paleu, județul Bihor, a plecat la școală, în municipiul Oradea, iar la ora 14.00, când trebuia să se întoarcă la casa de timp familial din Paleu, nu a mai revenit, transmit poliţiştii.

Aceasta a mai fost plecată în repetate rânduri, revenind sau fiind găsită de polițiști de fiecare dată.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, aproximativ 45 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr roșcat.

ÎMBRĂCĂMINTE: Trening negru, pantofi sport albi cu mov.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

Urmărește-ne și pe Google News