Ați văzut-o? O adolescentă de 13 ani a plecat la școală și nu a mai revenit la locuința în care este instituționalizată

392
REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA
REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA
 

Daniela, o adolescentă de 13 ani din comuna Chișlaz a plecat miercuri dimineață la școală în Oradea, iar de atunci nu a mai revenit la casa de tip familial din Paleu.

Joi, 7 octombrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Rurală Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Bihor că în cursul zilei de 6 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, o minoră –  REZMIVEȘ DANIELA CLAUDIA, de 13 ani, din comuna Chișlaz, sat Chiraleu, județul Bihor, instituționalizată într-o casă de timp familial din Paleu, județul Bihor, a plecat la școală, în municipiul Oradea, iar la ora 14.00, când trebuia să se întoarcă la casa de timp familial din Paleu, nu a mai revenit, transmit poliţiştii.

Aceasta a mai fost plecată în repetate rânduri, revenind sau fiind găsită de polițiști de fiecare dată.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, aproximativ 45 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr roșcat.

ÎMBRĂCĂMINTE: Trening negru, pantofi sport albi cu mov.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.