Asistentă medicală înjunghiată de un pacient la Spitalul de Psihiatrie din Ștei

428
Spitalul de Psihiatrie din Ștei
Foto ©️ Dumitras Horia Claudiu

Miercuri dimineața, un pacient internat la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță din Ștei a înjunghiat o asistentă medicală.

Agresorul s-a apropiat de asistentă în curtea spitalului și a înjunghiat-o în spate, în partea dreapta. La fața locului s-a deplasat elicopterul SMURD, care a preluat victima si a transportat-o la Oradea, scrie bihon.ro.

Victima este o asistentă cu vârsta puțin peste 30 de ani și potrivit dr. Hadrian Borcea medic șef UPU SMURD Bihor, a suferit o plagă penetrantă la nivelul toracelui, dar este stabilă, relatează aceași sursă.

“Azi dimineaţă la ora 8.00, când am ajuns în spital, am aflat că o asistentă dieteticiană care voia să meargă la bucătărie a fost înjunghiată de un pacient, din spate, în curtea unităţii. Acum este Poliţia aici, se face o anchetă. După ce i s-a acordat primul ajutor, colega asistentă a fost dusă la spitalul din Beiuş. Încă nu ştim cât de adâncă este rana, ştim doar că s-a ridicat pe picioarele ei”, a declarat managerul unităţii, dr. Carmen Ghilea.

“Cercetarea la faţa locului este efectuată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, iar cercetările vor continua sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor”, a declarat, potrivit ebihoreanul.ro, comisarul-şef Alina Fărcuţa.

Publicată de Dumitras Horia Claudiu pe Miercuri, 27 ianuarie 2021
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.