8.2 C
Aleşd
miercuri, 28 februarie 2024

Artificii și petarde scoase la vânzare în piețele din Bihor, confiscate de polițiști

Peste 1.100 de obiecte pirotehnice, interzise la deținere și comercializare de către persoane neautorizate, confiscate de polițiștii bihoreni de la trei persoane.

- Publicitate -

La data de 29 decembrie, în jurul orei 10.30, într-o piață agroalimentară din municipiul Beiuș, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au depistat o femeie de 35 de ani, localnică, în timp ce deținea și oferea spre comercializare 389 de articole pirotehnice, de diferite tipuri, din categoria P1, interzise la comercializare de către persoane neautorizate.

De asemenea, la data de 28 decembrie, în jurul orei 11.40, pe strada Aleea Moților din municipiul Beiuș, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au depistat un tânăr de 23 de ani, din Beiuș, în timp ce oferea spre comercializare 375 de articole pirotehnice, de diferite tipuri, din categoriile F1 și F2, interzise la comercializare de către persoane neautorizate.

Tot la data de 28 decembrie, în jurul orei 09.10, pe strada Crinului din municipiul Marghita, județul Bihor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat un bărbat de 33 de ani, din Marghita, care deținea 377 de articole pirotehnice, de diferite tipuri, din categoriile F1, P1, F2, F3, interzise la comercializare de către persoane neautorizate. 

Obiectele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,945FaniÎmi place
1,742CititoriConectați-vă
36CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,550AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI