Aproximativ 3.200 de pachete cu ţigări, ascunse în plafonul unei autoutilitare, descoperite în Vama Borș II

889
 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au descoperit, ascunse în plafonul unei autoutilitare condusă de un bărbat cu dublă cetățenie română şi R. Moldova, aproximativ 3.200 de pachete de ţigări, pentru care șoferul nu deţinea documente de provenienţă.

În data de 28.01.2021, în jurul orei 12.57, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, judeţul Bihor, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenieromână şi R. Moldova, în vârstă de 44 ani,  la volanul unei autoutilitare. 

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănuntit asupra mijlocului de transport în urma căruia au descoperit ascunsă, într-un spaţiu special amenajat din placaj pe toată suprafața plafonului compartimentului marfă, cantitatea de 3.199 de pachete de ţigări, pentru care persoana în cauză nu avea documente de provenienţă. 

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 34.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, la finalizarea cercetărilor urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.