Aproape 75 de metri cubi de lemne de foc în valoare de 13.238 de lei, confiscaţi de poliţişti

655
Lemne de foc
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Aproape 75 de metri cubi de lemne de foc, expediate de o societate comercială, fără documente legale, confiscate valoric de polițiștii de la delicte silvice.

Joi, 14 ianuarie, în urma controlului efectuat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul  Delicte Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Oradea, la o societate comercială cu sediul în localitatea bihoreană Păgaia, s-a constat faptul că, în perioada 1 decembrie 2020 – 14 ianuarie a.c., reprezentanții acestei societăți ar fi expediat 74,86 metri cubi de lemne de foc, de diverse specii, fără documente de proveniență legală.

Materialul lemnos, în valoare de 13.238,2 lei, a fost confiscat valoric, iar agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.