Aproape 30 de kilograme de tutun pentru fumat confiscate de polițiști de la trei bărbați care îl transportau cu un autoturism

273

Sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 01.20, pe strada Garoafei din municipiul Marghita, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat în trafic un autoturism care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Abrămuț, județul Bihor. În autoturism se mai aflau alți doi bărbați de 24 și 27 de ani, tot din comuna bihoreană Abrămuț.

În urma controlului efectuat, polițiștii din Marghita au descoperit în portbagajul autovehiculului mai mulți saci care conțineau tutun pentru fumat, ambalat în 60 de pungi dinplastic, în greutate totală de 29,37 kilograme.

Întreaga cantitate de tutun a fost confiscată, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de « deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg. tutun de fumat, (…) ».

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.