Aproape 100 de metri cubi de lemn rotund, în valoare de peste 26.000 de lei, confiscați valoric de polițiști de la o societate comercială

1352
lemne confiscate
Foto caracter ilustrativ
 

Marți, 3 septembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în urma unui

control efectuat la o societate comercială cu sediul în localitatea bihoreană Ștei, au constat că societatea respectivă a expediat, la 13 august a.c., 97 de metri cubi de lemn rotund, specia cer, iar datele menționate în avizele de însoțire cu privire la coordonatele geografice ale codurilor online erau altele decât cele ale provenienței legale.

Societatea comercială în cauză a fost sancționată contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010, cu amendă în valorare de 3.000 lei.

Totodată, cei 97 de metri cubi de lemn rotund, specia cer, în valoare de 26.300 lei, au fost confiscați valoric.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.