27 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Anvelope, biciclete și mobilă second-hand aduse din Germania, oprite la frontieră de autoritățile române

Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Naționale de Mediu și ai Protecției Consumatorului din Bihor, au intervenit pentru a opri intrarea în țară a trei mijloace de transport încărcate cu 37 de tone de deșeuri. Acestea includeau anvelope, biciclete și mobilă second-hand, aduse din Germania pentru diverse firme din România.

Șoferii celor trei automarfare, toți cetățeni români, nu au putut prezenta documentele necesare pentru importul legal de deșeuri conform legislației în vigoare. Ca urmare, autoritățile competente au decis să nu permită accesul vehiculelor pe teritoriul României.

Controlul riguros efectuat în ultimele 24 de ore a demonstrat angajamentul ferm al autorităților de a preveni importul ilegal de deșeuri și de a proteja mediul înconjurător. Polițiștii de frontieră și reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu continuă să monitorizeze și să asigure respectarea normelor în acest sens la punctele de trecere a frontierei.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,934FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI