Amenzi de peste 13 mii de lei date de jandarmii bihoreni pentru nerespectarea masurilor de prevenire a raspandirii virusului SARS-Cov-2

211
Jandarmi mașina
 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, a executat un număr de 107 de misiuni, din care peste jumătate misiuni în patrule mixte în cooperare cu poliţiştii bihoreni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională și prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

 

Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 27 de sancțiuni, dintre care 10 avertismente scrise și 17sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 13.200 lei pentru următoarele fapte: desfăşurarea de activităţi comerciale fără îndeplinirea condiţiilor legale, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice, nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2. 

În aceeaşi perioadă echipajele de jandarmerie au constatatindependent două fapte de natură penală, pe linia deținerii de substanțe interzise și furt din spații comerciale și o faptă în comun cu poliţiştii bihoreni.

Totodată, în cursul săptămânii trecute, jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică în sistem integrat conform Dispoziției Comune I.G.J.R-I.G.P.R la concertul susținut de Direcția 5 în Cetatea Oradea, la ,,Festivalului Internațional de Film Transilvania și măsuri de ordine publică la meciul de fotbal din localitatea Sânmartin

Jandarmii au fost angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţă.

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.