Update: Minora de 14 ani, care a plecat de acasă la 15 aprilie a.c. a fost găsită de polițiști

39
Andreea Nicoleta Rostaş
Andreea Nicoleta Rostaş

Update:  Minora de 14 ani, din localitatea Săbolciu, comuna Săcădat, județul Bihor, care a plecat de acasă la 15 aprilie a.c. (caz mediatizat luni, 16aprilie a.c.), a fost găsită de polițiști pe raza localității Tileagd și a fost încredințată familiei. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ANDREEA NICOLETA ROSTAȘ , de 14 ani, din localitatea Săbolciu, comuna Săcădat, județul Bihor, a plecat de acasă la 15 aprilie 2018, în jurul orei 13.00 şi nu a mai revenit.

Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu în repetate rânduri.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,50 m înălțime, 50 kg., faţă ovală, ochi verzi, păr castaniu, vopsit cu șuvițe blonde, tuns scurt, cu breton, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Fustă de blugi albastră, lungă, bluză albă, jachetă scurtă, albastră, fără mâneci, batic roșu, saboți albi, cu talpă groasă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.