ALERTĂ! MINORI DISPĂRUȚI

502
ALEXANDRA COVACI și CRISTIAN DANIEL DRĂGĂNEL
MĂDĂLINA-ALEXANDRA COVACI și CRISTIAN DANIEL DRĂGĂNEL
 

Sâmbătă, 6 noiembrie, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați de reprezentanții unei case de tip familial din Oșorhei, că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 10:00, doi minori – MĂDĂLINA-ALEXANDRA COVACI, de 16 ani și CRISTIAN DANIEL DRĂGĂNEL, de 16 ani – au plecat voluntar de la casa de tip familial din Oșorhei, în care erau instituționalizați şi nu au mai revenit.

Aceștia au mai fost plecați în repetate rânduri, revenind sau fiind găsiți de polițiști de fiecare dată.

MĂDĂLINA-ALEXANDRA COVACI

  • SEMNALMENTE: aproximativ 1,68 m înălțime, aproximativ 50 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten, lung.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: Blugi albaștri, bluză galbenă

CRISTIAN DANIEL DRĂGĂNEL

  • SEMNALMENTE: aproximativ 1,70, aproximativ 55 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: Blugi albaștri, bluză neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.