Alertă în Bihor. O fată de 15 ani este dispărută de miercuri

1439
MEȘTER CRISTINA
MEȘTER CRISTINA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

​Polițiștii Poliției Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați vineri, 21 august, în jurul orei 14.00, de familia unei minore – MEȘTER CRISTINA, de 15 ani, din Valea lui Mihai, județul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 19 august 2020, în jurul orei 17.00 şi nu a mai revenit.

​Aceasta a mai fost plecată de la domiciliu, revenind de fiecare dată.​

​SEMNALMENTE: aproximativ 1,40 m înălțime, 40 de kg., constituție slabă, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, lung, nu are semne particulare.

​ÎMBRĂCĂMINTE: Maieu portocaliu, blugi verzi, cu perle în zona gleznelor, pantofi sport albi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.