Alătură-te pompierilor militari aleșdeni. 36 de posturi scoase la concurs de ISU Bihor!

1483
Pompieri Aleșd
Foto ©️ ISU Bihor (arhivă)

Dacă ai între 18 și 25 de ani, îndeplinești criteriile de recrutare (prevăzute în anunțul postat pe site-ul ISU Bihor –https://www.isubh.ro/?wpfb_dl=2075) și îți dorești o carieră de salvator în cadrul echipajelor de pompieri militari bihoreni, trimite-ți dosarul de recrutare, până în data de 10.12.2021 la ora 16.00, la adresa de e-mail [email protected].

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al județului Bihor a demarat procedura de recrutare și selecțiea candidaților în vederea angajării în corpul soldaților și gradaților profesioniști, pentru 36 de posturi de soldat profesionist (servant) prevăzute în cadrul a șase subunități de intervenție

Detașamentul 1 de Pompieri Oradea, Detașamentul de Pompieri Marghita, Detașamentul de Pompieri Salonta, Stația de Pompieri Aleșd, Stația de Pompieri Valea lui Mihai și Stația de Pompieri Săcuieni.

Candidații care vor fi declarați admiși vor încadra posturi ale căror atribuții principale vor consta în: executarea serviciului operativ, participând la misiuni specifice în situații de urgență care implică întrebuințarea autospecialelor și utilajelor de stins incendii, precum și la alte misiuni care nu presupun pregătire paramedicală; întreținerea și păstrarea în stare bună de funcționare a aparaturii specifice, echipamentelor, materialelor din dotare, precum și întreținerea sectoarelor repartizate; participarea la programul de pregătire a personalului operativ; executarea serviciului de zi și de pază și îndeplinirea sarcinilor categoriei de serviciu în care vor fi numiți.

​  Graficul concursului: 

Nr. crt. Activităţile Termen/perioadă/observaţii
1Candidaţii depun dosarul de recrutare, în volum complet la adresa de e-mail: [email protected]De la data publicării anunţului, până în data de 10.12.2021 la ora 16.00
2Verificarea dosarelor de recrutare22.11 – 12.12.2021 la sediul inspectoratului
3Afișarea tabelului nominal cu candidații care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs12.12.2021 la sediul inspectoratului și pe pagina de internet a instituției
4Desfăşurarea concursuluiÎn funcție de planificarea centrului zonal Cluj, ulterior datei de 17.12.2021
5Afișarea rezultatelor finaleLa sediul inspectoratului, precum și pe pagina de internet a instituției

Informațiile privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție, criterii de departajare etc., sunt afișate la avizierul unității (strada Avram Iancu, nr.9, Oradea) și pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor (https://www.isubh.ro/anunturi/).

Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor la telefon 0259.411.212, 0259.411.213, 0259.411.214 interior 27137 sau 27138, în fiecare zi lucrătoare, între orele 16.00 – 20.00.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.