Al doilea deces, în Bihor, la un caz confirmat cu gripă

800
gripa-porcina
Foto caracter ilustrativ

Cel de-al doilea deces la un caz confirmat cu gripă este al unei persoane de sex masculin, 44 ani, domiciliată în comuna Cefa, nevaccinată antigripal.

 

Pacientul a fost internat în 05.02.2019 la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea cu diagnostic clinic: Pneumonie. Posibil factor de risc asociat: Obezitate.  Se recoltează produs biologic pentru analiză virusologică a gripei în data de 5.02.2019 (trimis la Institutul ”Cantacuzino” București, confirmat în 8.02.2019 rezultat pozitiv cu virus gripal AH1N1) și se începe tratamentul antiviral cu Tamiflu.

Pacientul a fost transferat la secția ATI a spitalului menționat, sub tratament cu antibioticoterapie, oxigenoterapie și ventilație mecanică,  evoluția stării pacientului a fost gravă iar decesul s-a produs în data de 17.02.2019 ora 23,25.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.