Adolescentă de 16 ani, căutată de POLIȚIE: a plecat de acasă și nu s-a mai întors

855
SZOCSI LIZA KAMILLA
SZOCSI LIZA KAMILLA

O adolescentă din comuna Suplacu de Barcău, este căutată de Poliție, după ce a plecat de acasă în cursul serii de miercuri și nu s-a mai întors.

 

​Potrivit polițiștilor, vineri 8 aprilie, la ora 13.00, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unei minore –  SZOCSI LIZA KAMILLA, de 16 ani, din comuna Suplacu de Barcău, județul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de ladomiciliu la 6 aprilie 2022, în jurul orei 22.10 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,68 m înălțime, aproximativ 70 de kg., constituție normală, faţă ovală, ochi negri, păr negru, lung. Aceasta are un piercing în buza de jos,are tatuate un trandafir pe antebrațul drept și un fluture pe piciorul drept și, de asemenea, are un alt tatuaj la încheietura mâinii stângi

ÎMBRĂCĂMINTE: geacă roșie, pantaloni roz, de trening, pantofi sport roz, geantă neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.