Adolescentă de 14 ani din Bihor, dată dispărută. Ați văzut-o?

369
NAGY SONITA
NAGY SONITA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

NAGY SONITA, de 14 ani, din localitatea bihoreană Săcueni, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 12 septembrie a.c. şi nu a mai revenit.

​SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, 55 kg., constituție atletică, faţă ovală, ten închis, ochi căprui, păr vopsit roșcat, tuns scurt.

​ÎMBRĂCĂMINTE: Bluză albastră, pantaloni sport lungi, de culoare neagră cu dungi albe și pantofi sport de culoare roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.