Adolescenta care și-a înjunghiat bunica a fost găsită de Poliție

683
fetita-disparuta-bordas-abigail-800x557
BORDAȘ ABIGAIL

Minora de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august a.c., a fost găsită joi, 16 august a.c., în jurul orei 23.20, pe raza municipiului Oradea.

 

Aceasta nu prezenta urme de violență. Minora a fost internată într-un centru de minori aparținând D.G.A.S.P.C. Bihor, transmite Poliția Bihor. Aceasta a dispărut de acasă după ce și-a înjunghiat bunica în urma unei dispute, femeia nepermițându-i să-și viziteze tatăl.

Bunica fetei se află acum la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Județean la Chirurgie, iar starea ei este stabilă.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.