Adolescent de 14 ani dat dispărut. Poliţia îl caută

593
KENEZ LAJOS
KENEZ LAJOS
 

Update: Minorul a fost găsit acum de polițiștii bihoreni pe raza localității Diosig. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați marți, 10 noiembrie a.c., că – KENEZ LAJOS – de 14 ani, din localitatea Salonta, județul Bihor, a plecat voluntar în cursul zilei de 10 noiembrie 2020, în intervalul orar 15.00 – 16.00, de la un centru de plasament pentru copii cu dizabilități din municipiul Oradea şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,50 – 1,55 m înălțime, aproximativ 45 de kg., constituție astenică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten-blond, tuns scurt.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pulover gri închis, pantaloni de trening bleumarin, papuci medicinali din mușama, de culoare albă.
 
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
 
Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.