Admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti

212

Inspectoratull pentru Situaţii de Urgenţă „CRIŞANA” al judeţului Bihor continuă procesul de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă – sesiunea 2016.

 

La concursul de admitere – sesiunea 2016,  la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, judeţul Prahova, sunt scoase la concurs 224 locuri pentru subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă – bărbaţi (din care două locuri pentru cetăţeni de etnie rromă),

Durata studiilor în cadrul acestei instituţii de învăţământ este de doi ani.

Termenele limită ale etapelor de recrutare a candidaţilor sunt următoarele :

– depunerea cererilor de înscriere : până la data de 29.07.2016, ora 11,00;

– depunerea dosarelor în volum complet : până la data de 15.08.2016, ora 12,00;
Informaţii suplimentare privind calendarul activităţilor de recrutare sunt publicate pe site-ul unităţii: www.isubh. ro.

Activitatea de recrutare a candidaţilor se desfăşoară la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,CRIŞANA’’ al Judeţului Bihor din municipiul Oradea, str. Avram Iancu nr. 9 în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 09.00-12.00.

Detalii privind graficul admiterii, datele de prezentare, valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia, etc. pot fi accesate  la adresele web www.scoaladepompieri.ro, www.igsu.ro, precum şi la sediul inspectoratului, prin personalul desemnat din cadrul Biroului Resurse Umane sau la tel. 0259411212, int. 27136, 27107.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.