Accident violent joi, în jurul prânzului, pe DN 1, în afara localității Săcădat

822
accident Sacadat~2-800x665
 

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, azi în jurul orei 12:54 a fost primit un apel la 112, care semnala producerea unui accident rutier în care sunt implicate un autocamion și un autoturism.

 

Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Aleșd, aflat în altă misiune, s-a oprit la locul accidentului și a acordat primul ajutor șoferului autoturismului. Victima a fost ulterior predată echipajului EPA SMURD din cadrul Detașamentului 2 Oradea și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

Șoferul autoturismului a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toraco-abdominal și este suspect de fractură la ambele mâini.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.