Accident rutier între un autoturism și o autoutilitară de tractări autovehicule. O persoană a rămas încarcerată

824

Joi, 13 februarie, la ora 11.20, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier între un autoturism și o autoutilitară de tractări autovehicule, care rulau pe Calea Clujului din municipiu, apelantul precizând faptul că o persoană a rămas încarcerată.

Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului și cu o autospecială de descarcerare grea.

Ajunși la fața locului, pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului, care rămăsese captiv între fiarele contorsionate ale mașinii. După evacuare, victima, aflată în stare de conștiență, a fost predată echipajului SMURD care i-a acordat îngrijirile medicale necesare, transportând-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.