Accident provocat de un șofer beat. Două mașini implicate

1260
Accident Oradea
Foto ©️ Info Trafic Jud.Bihor

Luni, 17 februarie, la ora 11.50, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoroiu, înspre strada Făcliei, după intersecția cu strada Adevărului, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un bărbat de 30 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, cei doi conducători auto, un bărbat de 26 de ani, din Oradea și un altul de 40 de ani, din Sânmartin, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 41 de ani, din Oradea, care conducea primul autoturism, prezenta o concentrație alcoolică de 0,93 mg./l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.