Accident pe DN1: O mașină și un TIR s-au lovit frontal

3593
accident Bucea
FOTO: INFO Trafic jud. Cluj (Dorel Rigo)

Două persoane au fost rănite grav, în urma unui accident produs vineri dimineața pe DN1, în zona localității Bucea. Potrivit polițiștilor, în accident au fost implicate o mașină și un TIR, care s-au lovit frontal.

 

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Oradea – Cluj Napoca, la kilometrul 588+900 de metri, judeţul Cluj, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autotren. În urma impactului, două persoane au suferit leziuni grave, fiind în stare critică”, au anunțat reprezentanții Poliției.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a descacera și a acorda asistență medicală pentru două persoane rămase încarcerate, ca urmare a unui accident rutier. Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit un autoturism, care intrase în coliziune frontală cu un autotren, în care au rămas încarcerate un bărbat și o femeie.

S-a acționat mai bine de 30 de minute pentru a putea extrage cele două victime dintre fiarele contorsionate.

Traficul rutier în zonă a fost blocat pe ambele sensuri. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.