Accident pe DN 76. O persoană a fost rănită

1440
accident-hidisel
Foto © Grup Facebook Info Trafic Jud.Bihor

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs, joi după-amiază, pe DN 76, lângă Hidișelu de Jos.

 

„Joi, 21 februarie, la ora 16.40, pe D.N. 76, în afara localității Hidișelu de Jos, un tânăr de 23 de ani, din comuna Drăgănești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Beiuș, nu s-a asigurat în momentul în care s-a angajat în depășirea unui autoturism care circula în fața sa, în timp ce în depășirea sa era angajat un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din Oradea și a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului rutier, o femeie de 49 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare”, transmit reprezentanţii poliției Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cauză pentru documentarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.