Accident pe Bulevardul Decebal din Oradea. O femeie a ajuns la spital

1626
accident Oradea
Foto © Facebook Gurp Info Trafic Bihor
 

Un accident rutier a avut loc joi în jurul orei 14.20, pe Bulevardul Decebal din municipiul Oradea. Au fost implicate două autoturisme un Volkswagen şi un Audi care au fost avariate, în urma impactului.

 

Potrivit martorilor, şoferul care a virat stânga, aflat la volanul autoturismului Audi, a tăiat calea Volkswagen-ului, care circula regulamentar din spre Grădina Zoologică, spre Biserica Emanuel din municipiu. Impactul a fost violent, iar în urma lui, autoturismul Audi s-a oprit într-un stâlp de la marginea trotuarului iar autoturismul Volkswagen a ajuns pe terenul viran.

In urma accidentului, o femeie, pasageră în autoturismul Audi a fost transportată la spital. A suferit răni uşoare, care nu au necesitat îngrijiri suplimentare, astfel că nu a rămas internată în spital.

“Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.