Accident mortal pe DN1. Un bărbat din Huedin a murit strivit sub roțile unui camion

16664
Accident mortal pe DN1 la Huedin
Foto ©️ Sturz Dănuț

Un bărbat de 74 de ani, din Huedin, a murit strivit sub roțile unui camion. Accidentul a avut loc marți dimineața, la intersecția DN1 R cu DN1 E60, în centrul orașului Huedin.

„Din primele informații, un bărbat de 74 de ani, din Huedin, care se deplasa cu bicicleta pe strada Avram Iancu, ajuns la intersecția cu strada Piața Republicii (DN1E60), a coborât de pe bicicletă și s-a angajat în traversarea părții carosabile, fiind lovit de un ansamblu de vehicule care, ajuns în intersecție, ar fi efectuat un viraj la stânga pe DN1 E60. Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului de 74 de ani. Conducătorul ansamblului de vehicule, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Zalău, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, scrie publicația locală InfoHuedin.ro.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, dosar în cadrul căruia vor fi lămurite toate aspectele.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.