Accident mortal pe DN 79, între Inand și Salonta

339

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, marţi după-amiaza, într-un cumplit accident rutier produs pe DN79. Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în momentul în care șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga, în timp ce un alt vehicul se afla în depășire.

„Marți, 18 august la ora 17.15, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Mădăras, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Salonta, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism care se afla în fața sa, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeași direcție, de un bărbat de 44 de ani, din comuna Cefa, județul Bihor, care a efectuat un viraj la stânga, pe un drum secundar, fără să se asigure”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Impactul a fost unul violent, iar șoferul celui de-al doilea autoturism a fost resuscitat la fața locului, însă fără succes. Celălalt șofer a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Oradea.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.