Accident mortal la Finiș: autoturism lovit de tren

1030
FOTO: INFO Trafic jud. Bihor
 

Un accident s-a produs vineri după-amiază, pe DJ 284 F, la Finiș. Apelul la 112 a fost anunțat la ora 15:57 și indica faptul că o maşină s-a izbit de trenul care circula dinspre Ciumeghiu înspre Beiuş.

 

La fața locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială si un altul cu paramedici, de la Beiuş, echipajul de descarcerare grea de la Detaşamentul 1 Oradea și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Anbulanță Bihor. În urma impactului violent, şoferul a rămas încarcerat, dar pasagera lui a reuşit să iasă singură din maşină. Şoferul a intrat în stop cardiorespirator şi a fost resuscitat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă Smurd, însă fără succes. Pasagera a suferit doar un traumatism toracic ușor.

Polițişti, fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.