Accident mortal în Oradea. Circulația spre Borș a fost oprită

12241
SMURD Bihor-800x562
Foto caracter ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Bulevardul Dacia din municipiul Oradea, județul Bihor, un pieton (femeie) angajat în traversarea neregulamentară a drumului public a fost acroșata de către un taximetru.

“Luni, 2 decembrie, la ora 07.15, pe B-dul Dacia din municipiul Oradea, un bărbat de 63 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția strada Transilvaniei – Șoseaua Borșului, a accidentat mortal o femeie de 64 de ani, din Oradea, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, venind din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului”, a explicat comisarul şef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Circulația spre Șoseaua Borșului (către Vama Borș) a fost oprită.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.