Accident mortal în Bihor. Victima mergea pe lângă bicicletă

2672
Foto ©️ Infotrafic Jud. Bihor

Un bihorean și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, produs sâmbătă seara în zona localități Chiribiș.

„Sâmbătă, 4 decembrie, la ora 18.17, pe drumul județean 191/A, în afara localității bihorene Chiribiș, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Chiribiș – Popești, nu a redus viteza la apropierea de un autovehicul care circula din sens opus și a acroșat un bărbat de 60 de ani, din comuna Tăuteu, județul Bihor, care, în calitate de pieton, circula pe lângă o bicicletă, pe banda din partea dreaptă a drumul județean, în aceeași direcție de deplasare. Pietonul nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante și nici nu avea asupra sa o sursă de lumină”, a precizat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.