Accident mortal în Bihor. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu autoturismul

4675
Accident
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat de 36 de ani din Valea Mare de Codru (comuna Holod), și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, produs sâmbătă după-masă, pe DJ 768/A, în afara localității Valea Mare de Codru.


„Sâmbătă, 13 martie, la ora 17.29, pe drumul județean 768/A, în afara localității Valea Mare de Codru, un bărbat de 36 de ani, din Valea Mare de Codru, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Miheleu – Valea Mare de Codru, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus, apoi a părăsit partea carosabilă prin partea stângă și s-a răsturnat pe câmp”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul de 36 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.