Accident mortal în Bihor. O femeie și-a pierdut viața

3527

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs joi, 30 septembrie, pe DN 19, în afara localității bihorene Adoni.

„Joi, 30 septembrie, la ora 16.24, pe D.N. 19, în afara localității bihorene Adoni, un bărbat de 76 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Satu Mare – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă la stânga și pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe sensul opus de circulație, a intrat într-o parcare amenajată de pe partea stângă a direcției sale de deplasare și a acroșat un autoturism oprit regulamentar în parcare și pe conducătorul acestuia, care se afla în spatele autoturismului”, transmite agent sef adjunct de politie Ioana Lascău.

În urma accidentului rutier, conducătorii celor douăautoturisme au suferit leziuni ușoare. Totodată, o femeie de 78 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital, unde a decedat, a mai spus Lascău.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.