Accident mortal în Bihor. O femeie a traversat şoseaua fără să se asigure

2560
Accident mortal Miersig
Foto ©️ Grupul Info Trafic Bihor/Romina Bib
 

Luni, 12 octombrie, la ora 07.48, pe drumul județean 792/A, între localitățile bihorene Husasău de Tinca și Miersig, un bărbat de 25 de ani, din comuna Șoimi, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o femeie de 80 de ani, din municipiul Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului prin loc interzis, fără să se asigure, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului.

 

În urma accidentului rutier, octogenara a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

De asemenea vineri, 9 octombrie, la ora 08.53, pe D.N. 19/B, în localitatea bihoreană Săcueni, un bărbat de 61 de ani, din comuna Curtuișeni, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Marghita – Oradea, a acroșat un minor de 15 ani, din Săcueni, care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni, din partea stângă de deplasare a autoturismului.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.