Accident mortal în Bihor. Implicate un autoturism și un autotren

4673

Accidentul rutier s-a produs luni, 08 iunie, în jurul orei 13:00, pe D.N 19, în afara localității bihorene Tarcea. În accident au fost implicate un autoturism și un autotren.

 

„Din nefericire conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului”, informează comisar-șef Alina Fărcuța.

Traficul a fost blocat și deviat pe Drumul Comunal 8, prin localitatea Adoni. Polițiștii bihoreni efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.