Accident mortal, în afara localității bihorene Tinca

406
Accident mortal Tinca
Foto: grupul Info Trafic jud Bihor

Duminică, 6 octombrie, la ora 21.35, pe drumul județean 792/A, în afara localității bihorene Tinca, un bărbat de 52 de ani, din comuna Olcea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de

deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu parapetul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, apoi a ricoșat în parapetul din partea stângă, conducătorul autoturismului fiind proiectat din autoturism pe carosabil.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.