Accident în urma caruia un biciclist a fost lovit de un camion

505

Joi, 21 martie, la ora 11.00, pe Calea Borșului (drum colector) din municipiul Oradea, un bărbat de 46 de ani, din comuna Sârbi, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Oradea – Borș, a efectuat un viraj înspre dreapta fără a acorda prioritate de trecere și a acroșat un bărbat de 79 de ani, din Oradea, care circula pe bicicletă, în aceeași direcție de deplasare, pe pista pentru bicicliști marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.