Accident în Oşorhei. O fetiţă a fost lovită de două mașini

1818

Accidentul a avut loc duminică, pe DN 1, în Oşorhei. O fetiţă de 9 ani care a traversat strada prin loc nepermis a fost lovită de o maşină.

„Duminică, 2 ianuarie, la ora 13.50, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Oșorhei, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj Napoca – Oradea, a accidentat o minoră de 9 ani, care, nesupravegheată, s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis, din partea stângă a direcției sale de deplasare”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de circulație, unde a fost acroșată de un alt autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din Austria.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, a mai spus Fărcuța.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

De asemenea, vineri, 31 decembrie 2021, în jurul orei 07.55, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea unautoturism pe strada Oneștilor din Oradea, înspre strada Tudor Vladimirescu, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 58 de ani, care traversa carosabilul în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma impactului, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.