Accident în Oradea provocat de o şoferiţă! Două persoane au fost rănite

410
Accident în Oradea provocat de o şoferiţă
Foto ©️ Cătălin Dan (INFO TRAFIC jud.Bihor)

Marți, 24 noiembrie, la ora 15.45, o femeie de 64 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Făcliei din Oradea, înspre Podgoria, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea unui imobil și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism și un bărbat de 40 de ani, din Oradea, pasager al său, au suferit leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că femeia care conducea primul autoturism prezenta o concentrație alcoolică de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, marți la ora 14.10, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat în trafic un bărbat de 60 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N.19/B, între localitățile Margine și Abram, având o concentrație alcoolică de 1,53mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.