Accident în localitatea Fegernic. O femeie a ajuns la spital

600
Ambulanță
Foto caracter ilustrativ
Coliziune în lanț, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în timpul deplasării.

Miercuri, 27 ianuarie, la ora 11.20, pe D.N. 19/E, în localitatea bihoreană Fegernic, un bărbat de 36 de ani, din comuna Sântandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Biharia – Marghita, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 61 de ani, din Oradea, care era oprit într-o coloană de vehicule, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, care se afla în fața acestuia, condus de un bărbat de 64 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, o femeie de 50 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Pomezeu / Biciclist autoaccidentat.

Tot niercuri, la ora 13.05, pe drumul județean 764/K, în localitatea bihoreană Pomezeu, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Spinuș de Pomezeu, județul Bihor, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe direcția Pomezeu – Sitani, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea stângă a părții carosabile.

În urma evenimentului, biciclistul a suferit leziuni ușoare.

În urma testării biciclistului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Oradea / Coliziune în intersecție.

De asemenea miercuri, 27 ianuarie, la ora 13.05, la intersecția străzii Bistriței cu strada Teodor Aman din municipiul Oradea, o femeie de 56 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Almașului înspre strada Dimitrie Cantemir, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării unui viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, de un tânăr de 20 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, tânărul de 20 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.