Accident în localitatea bihoreană Satu Nou. Un microbuz cu șase pasageri s-a răsturnat în șanț

403
Accident în localitatea bihoreană Satu Nou

În dimineața zilei de luni, 28 decembrie, în jurul orei 07.10, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a fost anunțat prin Sistemul Unic 112, despre producerea unui accident rutier pe raza localității Satu Nou, comuna Tămășeu, în care a fost implicat un microbuz în care se aflau șase persoane.

 

​Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului s-au deplasat cu operativitate patru echipaje de pompieri militari, din care două din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu o ambulanță de tip B2 și o autospecială de intervenție, echipajul de descarcerare al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și echipajul de prim ajutor calificat al Stației de Pompieri Săcueni.

​Ajunse la locul producerii accidentului, echipajele de pompieri militari paramedici au evaluat victimele (acestea autoevacuându-se din autovehicul până la sosirea forțelor de intervenție) și au acordat îngrijirile necesare persoanelor rănite, trei dintre acestea, care prezentau contuzii și plăgi (aflate în cod verde medical) fiind transportate la spital, pentru investigații suplimentare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.