Accident în lanţ provocat de un bărbat de 59 de ani

1186
 

Joi, 25 aprilie, la ora 08.10, la intersecția străzii Parcul Ion C. Brătianu cu strada Aleea Ștrandului din municipiul Oradea, un bărbat de 59 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre Aleea Ștrandului, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” și a pătruns în intersecție, fără a acorda prioritate de trecere.

 

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe strada Aleea Ștrandului, înspre B-dul Magheru, de un bărbat de 61 de ani, din Oradea. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus din sens opus, pe strada Aleea Ștrandului, de un bărbat de 52 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism și o femeie de 26 de ani, din Oradea, pasageră în cel de-al treile autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.