Accident în județul Bihor: Un microbuz cu numere de Ucraina s-a rasturnat (foto-video)

2282
 

În jurul orei 18.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, la ieșirea din localitatea Valea lui Mihai spre Curtuișeni, eveniment în care au fost implicate 11 persoane, din care șase adulți și cinci minori aflați într-un microbuz cu numere de Ucraina. 

 

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autopecială de intervenție, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și pompierii militari paramedici au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile care se impuneau unui bărbat și unei femei, cele două victime fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

„Marți, 1 martie, în jurul orei 18.28, pe D.N. 19, la ieșire din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, un bărbat de 27 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un autovehicul de transport persoane 8+1, pe direcția Satu Mare – Oradea, a efectuat manevra de depășire a autoturismului care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 37 de ani, din Ucraina. La revenirea pe banda sa de circulație, a acroșat autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, a derapat și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, o femeie de 27 de ani și un bărbat de 32 de ani, ambii pasageri în autovehiculul de transport persoane, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital”, a transmis Ioana Lascău, ofiţer de presă al IPJ Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News