Accident în Ciumeghiu. Un sofer a vrut sa depaseasca un TIR

409
Foto © Viorel Farck

Miercuri, 6 martie, la ora 10.37, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Ciumeghiu, un tânăr de 25 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Salonta – Arad, a efectuat manevra de depășire a unui ansamblu auto format dintr-un autotren cu semiremorcă, condus în aceeași direcție de un bărbat de 27 de ani, din Serbia, iar întrucât din sens opus circulau alte autoturisme, conducătorul autoturismului a efectuat o manevră de revenire pe bandă, moment în care a intrat în coliziune cu semiremorca autotrenului.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cauză pentru documentarea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.