Accident în centrul Oradiei. O femeie a ajuns la spital

800
Accident în centrul Oradiei
Foto © ebihoreanu.ro

Luni, 7 octombrie, la ora 19.04, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Oradea, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”

de la intersecția cu strada Avram Iancu, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe strada Avram Iancu, înspre P-ța Unirii, de un tânăr de 25 de ani, din Sântandrei, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, o tânără de 25 de ani, din Sântandrei, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.