Accident în Bihor. Șoferul a fost resuscitat la fața locului

3213

Accidentul rutier s-a produs luni după-masă, pe DN19, între Episcopia și Biharia.

„Luni, 13 decembrie, la ora 14.50, un bărbat de 61 de ani, din Biharia, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 19, pe direcția Biharia – Oradea, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, a părăsit carosabilul și s-a oprit în vegetația de pe marginea drumului”, a declarat comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, șoferul a rămas încarcerat în autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l evacua din autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea. După descarcerarea victimei, echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.