Accident în Bihor: Pieton lovit de mașină. Era rupt de beat

1907
Smurd Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seara, pe strada I.C, Brătianu din Marghita.

„Un bărbat de 37 de ani, din Marghita, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Oltului înspre strada Progresului, a acroșat cu oglinda din partea dreaptă un bărbat de 56 de ani, din Marghita, care a pătruns brusc pe partea carosabilă, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului, cu intenția de a traversa drumul prin loc nepermis”, a informat comisarul-șef Alina Fărcuța.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest iar în urma testării a rezultat o concentrație alcoolice de 2.21 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier, pietonul s-a ales cu răni ușoare.

„Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai informat Fărcuța.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.