Accident în Bihor: Patru persoane au fost transportate la spital

2358
Foto ©️ Infotrafic Bihor&Oradea

Patru persoane au fost transportate la spital, joi dimineață, în urma unui accident rutier produs pe DN19, la ieșirea din Biharia.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 08:21. În accident a fost implicat un singur autoturism. Acesta a ieșit de pe carosabil și a intrat în gardul unei locuințe.

„La fața locului au mers două echipaje de pompieri de la Detașamentul 2 Oradea, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj medical de la Ambulanța Bihor. Cele patru victime, toate pasageri în autoturismul autoaccidentat, au fost evaluate, au primit primul ajutor medical la fața locului și au fost apoi asistate medical până la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea, pentru investigații medicale”, a transmis potrivit bihon.ro, Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.