Accident în afara localității Oșorhei. Două autoturisme implicate

2168
Accident în afara localității Oșorhei
Foto ©️ Noge Andrei

Marți, 25 august, al ora 14.45, pe D.N.1, în afara localității bihorene Oșorhei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Săcădat, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Cluj Napoca, pe fondul neatenției la schimbarea direcției de mers, la efectuarea virajului înspre stânga, a fost acroșat de un autoturism, care circula regulamentar în aceeași direcție și care era angajat în depășirea sa, condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor.

 

În urma accidentului rutier, o femeie de 44 de ani, din Tileagd, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, marți la ora 12.30, un bărbat de 51 de ani, din Sălard, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Louis Pasteur, dinspre strada Branului înspre stradaȘanțului, a acroșat o femeie de 65 de ani, din Oradea, care a traversat partea carosabilă pe trecere de pietoni, din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.