Accident grav! Şoferul, un bărbat fără permis, a murit pe loc, alte două persoane din care una din Aleșd au fost rănite

2400
pompieri accident smurd -800x615
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 29 aprilie, la ora 23.05, pe drumul județean 709, între localitățile bihorene Batăr și Arpășel, un bărbat de 29 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Batăr Arpășel, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a derapat și a intrat în șanțul din partea dreaptă, iar apoi a intrat în coliziune laterală cu un copac din afara părții carosabile.

 

În urma accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, un bărbat de 28 de ani, din Aleșd și un altul de 35 de ani, din comuna Batăr, ambii pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului  Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentuluirutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.